Julen 2017 | WWF Norway

© WWF Verdens naturfond

Det beste gavetipset til en som er glad i dyr og natur, eller bryr seg om miljøet og klimaet vårt, er et medlemskap i WWF! Medlemmer av WWF mottar det lekre elektroniske magasinet Verdens Natur og nyhetsbrev med informasjon om WWFs arbeid.

Gi bort et medlemskap i WWF her


Et medlemskap i Pandaklubben er en ypperlig julegave til små naturvenner! Barna får Pandabladet i postkassen fire ganger i året, i tillegg til klistremerkebøker og andre små overraskelser.

Gi bort et medlemskap i Pandaklubben her

© WWF Verdens naturfond


I WWF-kalenderen for neste år har vi plukket ut 12 vakre bilder av nydelige dyreunger. WWF jobber for å bevare truede dyrearter over hele verden, og kjøper du kalenderen bidrar du til dette arbeidet. Kalenderen er en praktisk og dekorativ gave til deg selv eller andre.

Bestill WWF-kalenderen her

© WWF Verdens naturfond


Om du ønsker å gi en gave til WWF på vegne av noen andre, får du et vakkert gavebevis som du kan skrive ut og gi som julegave. Velg mellom tre forskjellige temaer og ni forskjellige dyr.

Gi en gave her

© WWF Verdens naturfond

 

Kjøp den morsomme og spennende barneboka om ulven Grønnhette! Pandaklubbens maskot Tiril har vært et fast innslag i Pandabladet i flere år. Nå tar hun og vennen Vargtass steget over til de tykke permene. Halvparten av inntektene fra boka går til WWFs arbeid for norske rovdyr.

Bestill boka om Grønnhette her