Gigantisk panda, som går i tåken.

Ledige stillinger

Vil du jobbe med oss?

Vi jobber med verdens største utfordringer. Da trenger vi de beste hodene!

Vi har store ambisjoner om å få ned klimautslippene. Om å stoppe avskogingen. Stanse tilførselen av plast i havet og ta vare på naturen for all fremtid.

Vi trenger folk som har både kunnskap og formidlingsevne og som tenker at kampen nå står om hva slags liv vi velger for våre barn. Som tenker at dette er en kamp vi må vinne. For vår felles fremtid.

Dette er store og omfattende oppgaver, men vi er ikke små vi heller. Vi jobber i over hundre land over hele kloden. Du møter oss like gjerne ved kysten, på savannen og i skogene som på internasjonale toppmøter og i intense diskusjoner med næringsliv og politikere.

Om det ikke skulle være noen ledige stillinger tilgjengelig i vår stillingsportal, vil vi ha behov for flinke folk i fremtiden også. Dersom du vil legge inn en åpen søknad, er du ett skritt nærmere å bli med i vår visjon om en verden der mennesker lever i harmoni med naturen.

Ledige stillinger

Administrér din profil og abonner på nye stillinger

Hvis du allerede har søkt på en stilling, eller laget en søkerprofil hos oss, kan du administrere denne og se status på søknader du har inne ved å logge inn på vår stillingsportal.

Du kan også abonnere på nye stillinger.

Gå til stillingsportal

Vi lover ikke gull, men grønne skoger

Har du spørsmål om ledige stillinger i WWF Verdens naturfond? Kontakt:

Fant du det du lette etter?