Gigantisk panda, som går i tåken.

Ledige stillinger

Vil du jobbe sammen med oss?

WWF Verdens naturfond har i dag rundt 40 engasjerte medarbeidere i Norge. Sammen med rundt 6.000 av verdens dyktigste miljøvernere verden rundt, jobber vi for å stanse ødeleggelsen av naturen, bremse klimaendringene og hindre at flere arter dør ut. Vår visjon er å skape en fremtid der mennesker lever i harmoni med naturen.

Ønsker du en arbeidsplass der du får unike muligheter til å oppnå store natur- og miljøvernresultater i noen av verdens mest fascinerende naturområder? Søk jobb i WWF!

Ledige stillinger

Åpen søknad

Har du alltid tenkt at WWF er en interessant arbeidsgiver, men ikke funnet den riktige stillingen ennå? Da kan du sende inn en åpen søknad.

Vi må vite litt om hvilket fagområde du har utdannelse og erfaring fra, og vil stiller deg derfor noen spørsmål i søknadsprosessen. Da finner vi lettere tilbake til CV-en din når vi er på jakt etter en spesiell kompetanse.

Les mer og søk

Administrér din profil og abonner på nye stillinger

Hvis du allerede har søkt på en stilling, eller laget en søkerprofil hos oss, kan du administrere denne og se status på søknader du har inne ved å logge inn på vår stillingsportal.

Du kan også abonnere på nye stillinger.

Gå til stillingsportal

Vi lover ikke gull, men grønne skoger

Har du spørsmål om ledige stillinger i WWF Verdens naturfond? Kontakt: