Gigantisk panda, som går i tåken.

Ledige stillinger

Vi jobber med verdens største utfordringer. Da trenger vi de beste hodene! Vil du jobbe med oss?

Lurer du på hvordan det er å jobbe hos oss?

– Ingenting er viktigere enn jobben for livet på planeten og fremtiden til våre barn. Som «panda» er det få steder jeg kunne ha utrettet mer. Og det hjelper å ha mange dyktige og engasjerte kolleger mens man jobber for å løse klima- og naturkrisen, sier Fredrik Myhre, seniorrådgiver og marinbiolog i WWF Verdens naturfond.

– Å jobbe her gjør at jeg føler meg som en del av løsningen, og at jeg bidrar til å gjøre verden til et bedre sted. Jeg har spennende og varierte dager hvor jeg lærer masse nytt, samtidig som jeg får brukt økonomiutdannelsen på faglige problemstillinger, sier Guro Lystad, seniorrådgiver for klima og energi i WWF Verdens naturfond.

Se vår personalpolitikk her.
Se engelsk versjon her.

Vi lover ikke gull, men grønne skoger

WWF Verdens naturfond

Administrér din profil og abonner på nye stillinger

Hvis du allerede har søkt på en stilling, eller laget en søkerprofil hos oss, kan du administrere denne og se status på søknader du har inne ved å logge inn på vår stillingsportal. Du kan også abonnere på nye stillinger.

Etter innføring av GDPR må kandidater som ønsker å søke på en utlyst stilling, registrere åpen søknad, abonnere på ledige stillinger eller lignende hos oss, gi et aktivt samtykke for håndtering av persondata. Dette samtykket kan gis via vår elektroniske rekrutteringsløsning, og vi kan derfor kun behandle søknader som kommer inn via denne. Det betyr at vi ikke kan motta jobbsøknader via e-post.

Vi tilbyr vanligvis ikke internships eller praksisplasser. Hvis vi har internships eller praksisplasser tilgjengelig, vil disse bli lyst ut via vår stillingsportal.

Takk for din interesse for WWF og vårt arbeid!

Fant du det du lette etter?