Velkommen til Pandaklubben | WWF Norway


 
	© WWF-Norge / Sveen og Emberland Illustrasjon

FOR SMÅ NATURVENNER

I Pandaklubben lærer du om naturen og de mange spennende dyreartene som lever der – og hvordan vi best kan ta vare på dem.

I Pandabladet kan du få tips til hva du kan gjøre i naturen sammen med familie og venner, og noen ganger treffer du ansatte hos WWF som forteller om hva de jobber med, enten det er ulv, skog eller klima. Og så intervjuer vi gjerne medlemmer i Pandaklubben som har lyst til å fortelle egne historier om sitt engasjement for dyr og natur!

Årets første Pandablad ble sendt til alle medlemmer i mars! Der kan du lese om dyr som skifter farge om våren, se tegninger fra medlemmene våre og du får tips til hvordan hele familien kan hjelpe naturen.

Pandaklubbens medlemmer får Pandabladet sendt hjem i postkassen fire ganger i året, med spennende lesestoff og flotte bilder. Det følger også med klistremerker, en plakat eller noe annet artig i hvert blad.

I velkomstgave får alle medlemmer en nøkkelring med panda.

Pandaklubben passer best for barn under 12 år. Lurer du på noe om Pandaklubben, er det bare å ta kontakt med oss: pandaklubben@wwf.no.
 
	© Richard Barret / WWF-UK
© Richard Barret / WWF-UK

Bli medlem i Pandaklubben

Medlemskapet koster 250 kr per år. Medlemskapet gjelder ut 2017.
 
	© Sveen og Emberland Illustrasjon
Tiril er Pandaklubbens maskot
© Sveen og Emberland Illustrasjon
 
	© WWF / Bernard de WETTER
© WWF / Bernard de WETTER

Pandabladet

I det nyeste Pandabladet kan du lese om dyr som skifter farge om våren, og se bilder av litt skumle dyr.

Vi har også spurt noen av medlemmene i Pandaklubben hvilke dyr de liker best. Svarene finner du i bladet, og på den lille filmsnutten under.

I denne utgaven av Pandabladet får du tips til hvordan vi alle kan bli litt mer klimavennlige. Vi har tips til hele familien!

Tiril er på tur i skogen med Bærtil i den nyeste episoden av tegneserien. Hva oppdager de på vårturen?

Snømusa er Norges aller minste rovdyr. Med i bladet får du en plakat av snømusa til å henge på veggen, og klistremerker til klistremerkealbumet.

Vil du fortelle oss noe, har du et spørsmål om dyr eller natur, eller har du et ønske til hva vi skal skrive om i neste utgave av Pandabladet? Kontakt redaksjonen: pandaklubben@wwf.no.
 
	© WWF Verdens naturfond / Pandaklubben
Tegninger fra Pandaklubbens medlemmer.
© WWF Verdens naturfond / Pandaklubben
Tusen takk for alle tegninger av fine og rare dyr! Send gjerne flere tegninger til pandaklubben@wwf.no.