WWF Norway - Velkommen til Pandaklubben
 / ©: WWF-Norge / Sveen og Emberland Illustrasjon

FOR SMÅ NATURVENNER

I Pandaklubben lærer du om naturen og de mange spennende dyreartene som lever der – og hvordan vi best kan ta vare på dem.

I Pabdabladet kan du få tips til hva du kan gjøre i naturen sammen med familie og venner, og noen ganger treffer du ansatte hos WWF som forteller om hva de jobber med, enten det er ulv, skog eller klima. Og så intervjuer vi gjerne medlemmer i Pandaklubben som har lyst til å fortelle egne historier om sitt engasjement for dyr og natur!

Neste Pandablad kommer i mars! Der kan du lese om dyr som skifter farge om våren, se tegninger fra medlemmene våre og du får tips til hvordan hele familien kan hjelpe naturen.

Pandaklubbens medlemmer får Pandabladet sendt hjem i postkassen fire ganger i året, med spennende lesestoff og flotte bilder. Det følger også med klistremerker, en plakat eller noe annet artig i hvert blad.

I velkomstgave får alle medlemmer en nøkkelring med panda.

Pandaklubben passer best for barn under 12 år. Lurer du på noe om Pandaklubben, er det bare å ta kontakt med oss: medlem@wwf.no.
 / ©: Richard Barret / WWF-UK
© Richard Barret / WWF-UK

Bli medlem i Pandaklubben

Medlemskapet koster 250 kr per år. Medlemskapet gjelder ut 2017.
 / ©: Sveen og Emberland Illustrasjon
Pandaklubbens maskot: Tiril
© Sveen og Emberland Illustrasjon
 / ©: WWF / Bernard de WETTER
© WWF / Bernard de WETTER

Pandabladet

I det nyeste Pandabladet kan du lese om planet-rapporten.  

Annethvert år undersøker WWF hvordan det står til med naturen, og skriver Rapporten om den levende planeten (på engelsk: Living Planet Report). Den kan du lese mer om i bladet.

I denne utgaven av Pandabladet får du møte Dina (10) fra Fredrikstad. Hun er medlem av Pandaklubben, og er veldig glad i dyr.

Du får også lese nyeste episode i tegneserien om Tiril. Hva finner hun og Vargulf på denne gangen?

Med i dette bladet får du en plakat av den tøffe fjellreven, og nye klistremerker til klistremerkealbumet ditt.

Vil du fortelle oss noe, har du et spørsmål om dyr eller natur, eller har du et ønske til hva vi skal skrive om i neste utgave av Pandabladet? Kontakt redaksjonen: pandaklubben@wwf.no.
 / ©: John E. Newby / WWF
© John E. Newby / WWF
Les om pangolinene i det nyeste Pandabladet.