Juryen | WWF Norway

Juryens oppgave

Forslagene som er kommet inn til #verdtåbevare-kampanjen vil bli vurdert av en uavhengig jury. Deres oppgave blir å legge fram en liste over naturopplevelser som betyr mye for mange – og som nå, på en eller annen måte, er truet.

Dette er juryens medlemmer:

Juryleder

Sigri Sandberg (42) er natur- og friluftslivjournalist og forfatter. Hun skriver fast for A-magasinet og Fjell og Vidde, og har skrevet en rekke bøker om natur, nord og klima. Se gjerne www.sigri.no. 

Juryens medlemmer

Malin Jacob (29) er prosjekt- og fagleder for havarbeidet i Hold Norge Rent, tidligere nestleder i Natur og Ungdom og en del av bloggkollektivet Grønne Jenter.Knut Brevik (51) er jeger, fisker, friluftsmann og redaktør for magasinene Villmarksliv, Jakt og Alt om fiske.

Dag Olav Hessen (62) er biologiprofessor og samfunnsdebattant, særlig kjent for sitt engasjement innen naturmangfold og økologi, evolusjon, klima og forholdet mellom mennesker og natur. Hessen har vunnet en rekke priser for sin forskning og formidling.
 
Kari Toft (59) er journalist og programleder i TV-programmet Ut i naturen på NRK1. Hun har arbeidet som reporter og programleder i NRK i Elverum siden 1986 og har de siste 20 årene vært tilknyttet naturredaksjonen.


 

Hvilke naturopplevelser synes du er #verdtåbevare? Gå tilbake til forsiden for å lese mer og nominere dine opplevelser.